Høreforeningen København

Efterårssæsonen byder på en vifte af ganske forskelligartede arrangementer. Med støtte fra Fonden for Bedre Hørelse afholder vi to weekendkurser – en sangweekend for de unge, samt et TSK-kursus.


Vi trakterer med to tema-cafeaftener. Den ene for erhvervsaktive, og den anden med fællessang, som er flyttet til en søndag eftermiddag.

Der er teleslynge og skrivetolk til alle Tema-cafeaftener – i år også til julefrokosten, idet vi har underholdning med Ghita Nørby og Lars Hannibal.

Tjek tid, sted og tilmeldingsfrist under hvert arrangement.

Vi glæder os til mange flere spændende cafeaftener, kurser, debatter og udflugter!

Herlig aften med Susanne Nemholt 3. oktober 2022

Lidt om tidligere arrangementer

Julefrokosten den 3. december blev endnu en herlig eftermiddag med fuldt hus, god mad og smuk og rørende underholdning med sangerinden Sophie Rønnow og hendes to musikere.

Den 3. oktober 2022 havde vi fuldt hus til en aften om tinnitus med Susanne Nemholt, og den 7. november blev et spændende møde med hjerneforsker og musiker Peter Vuust.


Vi tog hul på efteråret med en skøn tur til Oplevelsescenter Nyvang, samt en herlig omgang “Lotte & Monopolet” med Majbritt Garbul Tobberup, ungeguide Andreas Kristiansen og Søren Hougaard i panelet.


2022 var året, hvor vi har afholdt arrangementer ‘ude i byen’ i stedet for lokalerne på Skt. Knuds vej, hvor det kniber med plads.

Cafe Oasen i Kulturstationen i Vanløse dannede rammen om mange arrangementer, men desværre lukkede Oasen ved udgangen af juni 2023. Vi nåede dog en herlig aften med Vigga Bro, samt et arrangement om CI med René Kongedam.

Kontakt Høreforeningen København

Skriv din besked her