admin

Tur til Kerteminde stor succes!

 • af

Den 29. august tog vi 36 deltagere afsted til Kerteminde.Det blev en rigtig dejlig dag, hvor vi først besøgte Johannes Larsen Museet og derefter kørte til Lundsgård Avlsgård. Godsejer Rudolf fortalte om Lundsgård Gods, efterfulgt af en skøn frokost. Derefter var det tid til en rundtur i det smukke kulturhus Anexet, hvor godsejerfruen Vini fortalte… Læs mere »Tur til Kerteminde stor succes!

Ny klumme af Peter Bjørn Hansen

 • af

Denne lidt specielle dag, hvor Danmark lukker op efter en lang og sej vinter, giver Peter Bjørn Hansen sit syn på sagen. Find hans indlæg under menupunktet “Klumme”.

Manuvision Træning med Lotte Rømer

 • af

Det kan være sin sag at få rørt sig i disse coronatider.Vi er derfor stolte af, at vi nu kan tilbyde videoer med træning – kvit og frit for alle!Gå til siden med træningen ved at klikke her God fornøjelse!

Arrangement 4. januar flyttet

 • af

Vi er rigtig kede af endnu engang at skulle flytte et arrangement. På baggrund af de nyeste corona-restriktioner synes vi ikke, det er forsvarligt at samles. Tema-cafeaftenen den 4. januar er derfor flyttet til senere på året 2021. Så snart vi har mulighed for det, melder vi ud omkring en ny dato.

Vellykket tur til Arken

 • af

Den 20. september havde vi en dejlig udflugt til Arken Museum for Moderne Kunst!Vejret var med os, så vi havde rig mulighed for også at opleve den skønne natur omkring museet.Her lidt fotos fra turen:

NB! Sangaften 7. oktober ændret

 • af

Som smittetrykket ser ud nu, er det alt for risikabelt at synge, medmindre man virkelig holder afstand. Som hørehæmmede blir det endnu vanskeligere, fordi vi helst skal sidde/stå tæt for at høre hinanden.Så desværre er vi nødt til at udsætte sangaftenen.MEN, fortvivl ikke! Den 7. oktober afholder vi i stedet vores første Tema-cafeaften fra kl… Læs mere »NB! Sangaften 7. oktober ændret

NB! Bustur til Kerteminde ændret til Arken Museum

 • af

Desværre er det ikke muligt at gennemføre den planlagte tur til Kerteminde.Det er vi selvfølgelig rigtig, rigtig kede af. MEN, vi har fundet et alternativ, som vi håber, I synes om!Vi kører i stedet til Arken Museum, som ligger mellem Vallensbæk og Ishøj.Læs mere under ‘Aktiviteter’.

Veloverstået ekstraordinært årsmøde

 • af

Det ekstraordinære årsmøde 15.8.2020 blev et kort og effektivt møde, hvor vi som ønsket fik valgt kasserer, revisor og revisorsuppleant. Tak til jer, der mødte op!Referatet kan læses her

Kommende arrangementer

 • af

Nu er vi klar med datoer for efterårets arrangementer!19. september: Barselscafe20. september: Bustur til Kerteminde7. oktober: Sangaften28. november: JulefrokostLæs mere om de enkelte arrangementer under menupunktet “Aktiviteter”.

Ekstraordinært årsmøde 15.8.2020

 • af

Danmark har som bekendt åbnet op for at mødes igen op til 50 personer. Vi har derfor nu fastsat datoen for det ekstraordinære årsmøde, som bliver lørdag den 15. august kl 15. Da formålet er at få valgt en kasserer samt revisor og revisorsuppleant, er dagsordenen meget enkel. Vi satser derfor på et kort og… Læs mere »Ekstraordinært årsmøde 15.8.2020

Eget klaver til København

 • af

Det er med stor glæde, at vi den 4. juni 2020 modtog meddelelsen om, at Fonden har imødekommet Høreforeningen Københavns ansøgning om et klaver til Sct. Knuds Vej!Vi ser frem til i løbet af efteråret at arrangere en sang-aften for medlemmerne, hvor vi kan nyde de nye tangenter, og hvor I alle kan synge af… Læs mere »Eget klaver til København